Booty clinics

    Nadat ik super veel aanvragen heb gehad om hulp en ondersteuning te bieden in het  bouwen van dé felbegeerde ronde booty, ben ik achter de schermen met mijn team super druk bezig geweest met het samenstellen van de perfecte combinaties om jou op weg te helpen naar de perfecte BOOTY!!

 

Wat kun jij verwachten tijdens de Booty clinic?

– Een informatief uurtje waarbij je uitleg krijgt over de bilspieren (glutes); wat de belangrijkste functies van de bilspieren zijn, waar de bilspier het beste op reageert en wat voor soort trainingen het effectiefst zijn. Maar dit is niet alles, ik zal je ook zoveel mogelijk info meegeven met betrekking tot voeding, supplement gebruik en verder worden alle vragen die jullie maar hebben uitgebreid besproken en zo goed mogelijk beantwoord tijdens deze Booty clinics!

 

-Na dit informatieve uurtje gaan we starten met het echte werk! Namelijk een uurtje knallen met met de beste ‘bodyweight oefeningen’ voor de billen! Jullie krijgen uitleg en demonstraties over de beste oefeningen en uiteraard gaan jullie tijdens dit uurtje ook aan de slag met de oefeningen!

 

‘Hoezo bodyweight’ vraag jij je misschien af? Nou, zodat je de oefeningen altijd en overal kunt doen! Ben jij al wat gevorderd met de trainingen? Ook geen probleem! Deze oefeningen kun je ook met gewichten doen!

 

Ideaal dus voor zowel beginners als gevorderen om je weg te vinden naar de perfecte Booty!

 

Hebben jij en/of je bedrijf ook zo een zin om een ‘Booty clinic’ te organiseren?

Dat kan! Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie!

contact