Paasontbijt: een lekker eiwrap voor bij het Paasontbijt

Pasen

Paasontbijt: een lekker eiwrap voor bij het Paasontbijt

Als ik denk aan Pasen denk ik eigenlijk altijd aan ontbijten. Gezellig met de familie een Paasontbijt met natuurlijk eieren! Helaas komen hier vaak ook ongezonde dingen bij om de hoek kijken. Hier vind je een receptje dat redelijk gezond is en een feestje om te eten op Paasmorgen! Een wrap van omelet met een heerlijke vulling 🙂

 

Wat heb je nodig (voor 4 personen)

  • Rucola 100 gram
  • Gerookte zalm 200 gram
  • Komkommer
  • 2 grote wortels
  • 6 eieren
  • Olie
  • peper en zout

 

Aan de slag

  • Klop de eieren met wat peper en zout
  • Giet het eimengsel in de pan en maak er een omelet van. Ik raad je aan om dit in twee keer te doen als je een ontbijt voor 4 personen maakt!
  • Snijd de komkommer en wortels in reepjes
  • Verdeel de komkommer en wortel over de omelet
  • Verdeel de zalm over de omelet en voeg vervolgens nog een beetje rucola toe
  • Rol de omelet op als een wrap en doe er eventueel wat zilverfolie omheen aan de onderkant
  • (mocht je de wrap wat smeuĂŻger willen, voeg dan wat avocado toe)

 

Eetsmakelijk!

 

Een fijn paasweekend allemaal!

 

Liefs,

Paula

 

 

No Comments

Post A Comment