Tips om de feestmaand te overleven

Tips om de feestmaand te overleven

Ho Ho Ho, let’s go!

Heb je je het hele jaar strak gehouden… laat je je rond de feestdagen weer helemaal gaan. Oké het is lastig want de supermarkten inlopen is echt geen pretje. Van alle kanten word je aangevallen door reclames, filmpjes en snapchats met lekker eten.. Je kent het wel…

Vorig jaar deed ik het net zo als de meeste mensen. Ik vrat me vanaf 1 December tot begin Januari helemaal vol. Ik weet niet wat het is, blame it on the weather? En na dit vreetfestijn liep ik weer te janken omdat ik mijzelf ”dik” vond.

Dit jaar gaat het me een stuk beter af. Hoe kan dat nou? Ik geef je een paar tips.

Dé Tips

  1. Bereid goed je eten vantevoren voor, dit scheelt echt een hele hoop verleidingen.
  2. Skip dinertjes, borreltjes echt tot het tijd is om los te gaan
  3. Denk aan ->  In dat leuke jurkje passen, zonder op de rollade te lijken die net uit de oven komt. Keep it in mind girls!
  4. Bedenk je bij elke cheatmeal waarom je het eet, is het verveling? Gezelligheid? Nu even niet.. Straks mag je los!
  5. Maak een leuk verkort christmas workout plannetje voor jezelf, leef naar de dagen toe. Maar nog wel even keihard trainen in de gym!
  6. Het lijkt wel alsof er vanaf 1 december per direct groen licht word gegeven om te gaan kanen, maar doe je dit de rest van het jaar dan ook? Dacht het niet! 1 December is geen feestdag, en de dagen daarna ook niet… Vanaf Kerstavond zou ik zeggen, laat het los.

 

Probeer een beetje streng voor jezelf te zijn, en geloof me dan komt het echt allemaal goed en pas jij gewoon je sexy black dress.

 

All i want for christmas is : Gains!

Succes!

 

Liefs,

Paula

No Comments

Post A Comment