Trainingsschema

Wil jij graag wat kilo’s verliezen? Of wil je juist die perfecte booty creëren? Ik help je graag! Je vindt bij mij een trainingsschema welke past bij jouw persoonlijke doelen. Het maakt niet uit of je net begint of al een doorgewinterde fitness-fan bent. Mijn schema’s zijn door iedereen te volgen, thuis of in de gym.

 

Voor iedereen een trainingsschema

Wil jij wat kilo’s verliezen, jouw conditie verbeteren en tegelijk werken aan een strak en explosief lichaam? Of wil je prachtige ronde billen? Ik heb voor iedereen een geschikt trainingsschema. Zo kun je onder andere kiezen voor een schema om af te vallen, een schema om de bilspieren te trainen of om een full-body workout te doen voor een gezond lichaam. Volg mijn schema’s en straal deze zomer op het strand!

 

Trainingsschema in combinatie met voeding

Goed trainen is nog maar het begin van de weg naar jouw droomfysiek. Gezonde en gevarieerde voeding is minstens net zo belangrijk. Combineer jouw trainingsschema daarom met een voedingsschema op maat om zo het meeste uit jouw efforts te halen. Afhankelijk van jouw doel (afvallen of juist groeien) stel ik een maatwerk plan op.

 

Ga jij aan de slag met mijn trainingsschema’s?

Geen excuusjes meer! De zomer staat weer voor de deur en ik werk graag samen met jou aan jouw persoonlijke doelstellingen. Of je nu wilt afvallen of meer spiermassa zou willen kweken, mijn trainingsschema helpt jou gegarandeerd op weg. Volg het schema en werk 6 weken lang hard om jouw droomresultaat te bereiken.

Heb je vragen over een trainingsschema? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!