Voeding app Fitatu review

Voeding app Fitatu review

Sinds een tijdje gebruik ik nu de app Fitatu. Dit is een app waarbij je je macro’s kan invoeren en een op maat gemaakt dieet krijgt van hun! Dit bestaat uit eenvoudige, snelle en smakkelijke recepten, maar vooral effectiefe ! Niet alleen rijst, kip en brocolli, maar gewone, dagelijkse producten! Zo kan je elke dag iets anders eten, gezond, maar toch gevarieerd en binnen de macro’s die jij aangeeft !

 

Waarom ik nu dus zo een app gebruik? Omdat ik weer wil genieten van eten en leven! Zo een streng dieet is handig maar om dit je gehele leven te blijven houden is hell. Door het gebruik van Fitatu kan ik andere maaltijden eten zonder dat ik over mijn macro’s heen ga. Dit kennen jullie wellicht wel van MyFitnessPall, alleen is Fitatu veel uitgebreider en preciezer! Ik kan wel zeggen dat het de beste caloriecalculator ter wereld is!

 

Ik heb wel eens gemerkt dat bij andere apps de accurate van de producten niet kloppen of dat er producten niet in staan.. gelukkig heb ik dat nu nog niet mee gemaakt! Ook worden alle producten en recepten na gekeken door een diëtiste, dus zullen we nooit met de verkeerde macro’s werken!

 

Ook vind ik Fitatu een mega handige app als het aan komt op het kopen van de boodschappen of het afwegen van hoeveelheden! Dit komt omdat er nauwkeurig wordt aangegeven wordt hoeveel je van een recept nodig heb! Dit is natuurlijk super als ik boodschapjes ga doen voor een paar daagjes ! Maar ook in de keuken geeft Fitatu nauwkeurig aan welke hoeveelheden ik moet gebruiken; een thee lepen of een handje vol, etc.

 

Fitatu verovert Europa en miljoenen mensen gebruiken de app al wereldwijd, waaronder ik!

Bekijk hier de video die ik heb gemaakt over de app: https://youtu.be/sa7htFW4d1Q

 

Voor meer vragen kun je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier !

No Comments

Post A Comment