De invloed van onze manier van denken

De invloed van onze manier van denken

Ik zit de laatste tijd in een positieve cirkel. Het is een gevoel vanbinnen, wat zich uit naar mijn omgeving. Ik voel me sinds tijden rustig en gelukkig..  maar hoe komt dit? Wat is er veranderd?

‘Het begint allemaal met de manier van denken!’

Mijn manier van denken is veranderd. En je weet wat ze zeggen; ‘Het begint allemaal met de manier van denken!’. Ik heb de mensen losgelaten die stress veroorzaken of niet veel toevoegen aan mijn leven, is dit hard? Wellicht, maar hierdoor hou ik mijn echte vriendinnen/ vrienden over! Dit zijn dan ook de mensen die er voor me zullen zijn, waar ik op kan bouwen en uiteraard waar ik hetzelfde voor hun kan betekenen!

Naast dit ben ik me ook meer gaan focussen op mijn eigen doelen. Mijn werk binnen het bedrijf waar ik nu werk, heeft daar ook grotendeels aan mee geholpen. Ik had gewoon even een zetje in de goede richting nodig en blijkbaar moest dit op mijn pad komen! Ik geloof er ook heilig in dat dingen gebeuren voor een reden, misschien niet een gelijk zichtbare reden, maar geloof me, later zal je dit gaan inzien.

‘Kies waar jij voor wilt gaan, wat jou gelukkig maakt!’

Dus wat ik hiermee eigenlijk wil vertellen is dat je soms stappen moet nemen, die wellicht niet het leukste en meeste sociaal zijn, maar soms moet je voor jezelf kiezen. Kies waar jij voor wilt gaan, wat jou gelukkig maakt! Zet je focus op scherp en zet voor jezelf goals, dit is wat je wilt bereiken en hoe de weg ernaar toe zal zijn? Geen idee, wellicht zwaar, wellicht licht, misschien heb je veel ups en weinig downs of precies andersom. Maar zie het als een leer proces!

Neem alle gebeurtenissen in je op, maar laat het geen effect hebben op je dagelijkse leven. Tuurlijk, huil om break ups, huil om dingen waar je om wilt huilen, maar als jij ‘s avonds je bed in stapt, laat je het bij die dag. Je bent sterk genoeg en morgen is weer een nieuwe dag. Een nieuwe dag om voor jouw eigen goals te gaan! Laat niemand en niks je daarvan weerhouden!

Als je bedenkt dat het allemaal start met de manier van denken, waarom veranderen we onze manier van denken dan niet?

No Comments

Post A Comment