Die felbegeerde booty kweken doe je zo

Die felbegeerde booty kweken doe je zo

Vergis je niet

#bootygoals, tja.. Je billen trainen is niet zo makkelijk als je denkt. Paar squats en klaar. Nee, je moet er echt wel voor werken. Bloed, zweet en ook nog wat tranen. In deze blog vertel ik je meer over hoe je ervoor kunt zorgen dat je billen zo hard en vol worden als een kokosnoot.

Laat ik je even uit die droom helpen

Squats en deadlifts eigenlijk helemaal niet zo effectief. Skip ze vooral niet, want ze zijn wel een must in je trainingsschema. Weet wel dat squats doen vooral goed zijn voor je quadriceps (je bovenbenen) en deadlifts zorgen voor meer spieropbouw bij de hamstrings. Probeer de oefeningen maar eens goed uit, dan zul je merken dat je wel wat in je billen voelt maar niet volledig deze spiergroepen aanpakt.Wil je liever geen grotere gespierde benen maar dunne benen? Dan raad ik je aan om de oefeningen te doen die ik onderaan de blog heb omschreven.

Maar wat is dan the key to succes?

Om je bilspieren te activeren zul je de intensiteit moeten gaan verhogen. Dus, zwaar belasten om ze te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht verhogen en/of het aantal herhalingen verhogen. Belangrijk is dat je jezelf blijft pushen en je ervoor zorgt dat je faalt. Ja, dat klinkt misschien een beetje gek maar om je spieren te activeren zul je er zoveel mogelijk voor moeten zorgen dat je spieren falen. Doorgaan tot je echt echt echt niet meer kunt. Push yourself to the limit en dan nog een beetje meer!

De juiste oefeningen

Ja, wat blijft er dan nog over buiten die squats, leg press en romanian deadlifts om. Best wel wat oefeningen, die je vanaf nu echt gaat voelen in je billen. Vanaf nu dus geen Legday meer maar Bootyday. Hieronder vind je een aantal oefeningen om mee te beginnen.

 

  1. Barbell glute bridges Video oefening 1

Dit is een net even andere variant op de hip thrust. Zorg vooral dat je die billen echt blijft aanspannen en de herhalingen en het gewicht opvoert om sterker te worden.

 

  1. Cable Pull Throughs Video oefening 2

Als je morgen niet meer kunt zitten, dan heb je het goed gedaan! Zo niet, try again! Iets meer gewicht, iets meer herhalingen.

 

  1. American Deadlifts Video oefening 3

Oeh babe, it’s going to hurt. Maar… Alles voor de Booty gains!

 Conclusie       

Om je billen te laten groeien moet je dus minder focussen op je benen, let er dus echt op dat je bij elke oefening zorgt dat je het ook echt in je billen voelt. Bij elke herhaling zet je je schrap, denk je aan je houding en ga je ervoor..Nu genoeg geschreven, ik ga alvast even werken aan die kokosnoten van me in de gym. Laat je weten hoe je workout is gegaan?

 

Liefs,

Paula

No Comments

Post A Comment