Gezonde eggwraps met lekkere vullingen

eggwrap

Gezonde eggwraps met lekkere vullingen

Egg wattes?

Soms vind ik het moeilijk om lekkere maaltijden te maken die gezond maar ook nog eens lekker zijn.
Dan gebruik ik creativiteit om te komen tot iets wat ik wekelijks gemakkelijk kan maken en zodat ik niet elke keer saaie kwark of salade meeneem naar mijn werk. Then there was the… EGGWRAP!

Een ”wrap” gemaakt van ei die je kan combineren met allerlei verschillende ingrediĆ«nten.

Hieronder geef ik je een aantal mogelijkheden van hoe jij jouw eggwraps kunt samenstellen.

Eggwrap met Zalm, roomkaas, rucola en avocado

Eggwrap met Kip, Pesto, mozarella en cherrytomaatjes

Eggwrap met Biefstuk, gewokte groente in soyasaus en sesamzaadjes.

Eggwrap met Falafel, uienringen, huttenkase en ijsbergsla (Vegan)

 

Bereiding

  1. Vul een glas met 3 eieren en mix deze met een vork.
  2. Zet het voor lekker hoog aan voor het beste resultaat.
  3. Bak de eggwrap in olijfolie of kokosolie.
  4. Bak het ei als een dunne omelet in de pan, voor garing van de bovenkant kun je het beste een deksel bovenop de koekenpan plaatsen.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe. Ook kun je wat paprikapoeder of knoflookpoeder toevoegen. (qua kruiden kun je alle kanten op)
  6. Bak de eggwrap gaar en plaats deze op een bord.
  7. Bepaal zelf welke ingredieenten jij voor in jouw eggwrap gebruikt.
  8. Rol de eggwrap strak op en Enjoy!

Een lekkere maaltijdje als lunch of avondeten, hoog in eiwitten en laag in koolhydraten.
Ook voor mealpreps is dit gerecht erg makkelijk te maken, je kunt verschillende combinaties maken om zo toch nog wat variatie in je voeding te houden.

Succes met het maken van de Eggwrap!

XO

Nicky

@nickys.notes

 

No Comments

Post A Comment