Persoonlijke update time!

Persoonlijke update time!

Ik ben er even uit geweest, wat natuurlijk vooral lag aan mijn voorbereidingen voor mijn wedstrijd. Afgelopen zondag (15 april) heb ik namelijk weer mee gedaan aan het Nederlands Kampioenschap bodybuilding. Natuurlijk niet in de klasse bodybuilding, maar bikini fitness, zoals gewoonlijk!

Mijn prep was niet zo zwaar fysiek gezegd, maar mentaal ben ik door een rollercoaster heen geweest. In 6 weken stonden er 2 reizen op de planning: Gran canaria en Canada. Tussen deze reizen door kwam er ook nog wat privé op zijn kop te staan en zat ik er mentaal wel even goed doorheen.

Gelukkig, ondanks alles, is je mindset sterker dan alles wat er om je heen gebeurd en ben ik gewoon door gegaan met mijn prep! Dit is zelfs beloond, want ik heb de bikini fitness junior titel voor de derde keer gewonnen! Dit betekend dus dat ik al 3 jaar de bikini fitness junior titel mag dragen. Wel wordt dit het laatste jaar dat ik een junior ben, dus het betekende ook wat meer dan gewoonlijk. Volgend jaar geef ik de titel met alle liefde en trots door naar een andere dame!

Voor nu heb ik even 3 daagjes genoten van eten en een beslissing genomen die wel redelijk moeilijk was. Ik ben overgestapt van coach, wat altijd moeilijk is en zeker omdat ik al 2 jaar bij Danny zat! Hij heeft me gebracht waar ik nu ben, me er door heen gesleept elke keer en gepusht om door te gaan. Hij heeft me de dingen geleerd die ik nu overdraag aan jullie en ik ben hem daar heel dankbaar voor.

Maar het is nu tijd voor iets nieuws, nieuwe methodes en nieuwe manieren. Ik ga gelukkig bij het team van een prep maatje van me, iemand die ik al vertrouw en dus makkelijk doe wat hij zegt. Want ja, het is mega spannend om nieuwe manieren en methodes uit te gaan proberen! Hoe reageert mijn lichaam? Werkt het wel voor mij? Moet ik opeens anders eten en trainen?

Maar voor de wedstrijden: ik neem nu een break, ik vind mijn plezier niet meer in de prep voor de diamond cup en heb dus de lastige beslissing genomen om te stoppen met deze prep. Ik ga lekker off season en voor nu ga ik zelf weer bloggen en vloggen en ook mijn andere social media kanalen zal ik weer volledig oppakken. Ik neem jullie mee op mijn weg en zal wat meer laten zien van mijn trainingen en voeding.

 

Ik ben jullie dankbaar voor alle steun, lieve berichten en motivatie. Jullie zijn niet alleen mijn volgers, maar ook mijn motivatie om beter te worden, te groeien en door te gaan! We hebben , voor het derde jaar op rij, toch weer de junior titel op mijn naam gezet!

 

Liefs,

Paula

No Comments

Post A Comment